Ingeniería gastronómica /

Bibliographic Details
Main Author: Aguilera, José Miguel, (Author)
Format: eBook
Language:Spanish
Published: Santiago de Chile, Chile : Ediciones Universidad Católica de Chile, 2011.
Edition:Primera edición.
Subjects:
Online Access:Digitalia Hispánica
LEADER 01542nam a2200385Ii 4500
001 DIGUCCH0014
003 NyNyDIG
008 141201s2011 cl a o 001 0 spa d
006 m o d
007 cr |||||||||||
040 |a DGITA  |b eng  |e rda  |e pn  |c DGITA 
020 |a 9789561411616  |q (eBook) 
020 |z 9789561411616  |q (pbk.)  
020 |z 956141161X  |q (pbk.)  
050 1 4 |a TP370 eBook 
100 1 |a Aguilera, José Miguel,  |e author. 
245 1 0 |a Ingeniería gastronómica /  |c José Miguel Aguilera R. 
250 |a Primera edición. 
264 1 |a Santiago de Chile, Chile :  |b Ediciones Universidad Católica de Chile,  |c 2011. 
300 |a 1 online resource (328 pages) 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a computer  |b c  |2 rdamedia 
338 |a online resource  |b cr  |2 rdacarrier 
504 |a Includes bibliographical references and index. 
588 0 |a Online resource; title from ePub and PDF title page (Digitalia, viewed November 15, 2014) 
650 0 |a Food.  
650 0 |a Nutrition.  
650 0 |a Genetically modified foods. 
650 0 |a Processed foods. 
655 0 |a Electronic books. 
791 2 |a Digitalia (Firm),  |e distributor. 
793 0 |g Digitalia eBook Collection:  |a Universidad Católica de Chile 
776 0 8 |i Print version:  |a Aguilera, José Miguel.  |t Ingeniería gastronómica.  |d Santiago de Chile :  |b Ediciones Universidad Católica de Chile, 2011.  |z 9789561411616. 
856 4 0 |3 Digitalia Hispánica  |u http://www.digitaliapublishing.com/a/14600/ 
910 |a Premium Collection: 2014